Gratis gokkasten

Alle gokkasten van Fruits4real zijn zowel voor echt geld als gratis te spelen. Dit is een van de voordelen die je hebt als je online gaat gokken, iets wat bij een regulier casino of bij een reguliere speelhal ondenkbaar is. Gratis gokken is dan ook een belangrijk onderdeel van het spelen op gokkasten van Fruits4reel. Het is heel normaal dat je eerst gratis op een gokkast wilt gaan spelen voordatje met echt geld gaat spelen. Gratis gokkasten spelen heeft als voordelen dat je op die manier een gokkast kan testen zonder dat het je geld kost en dat je precies weet wat deze je te bieden heeft als je met echt geld gaat spelen. Het gratis gokkasten spelen zorgt er voor dat je goed voorbereid aan de slag gaat als je met echt geld op een kast gaat spelen.

Gratis gokkasten spelen en voor geld spelen

Voordat je met echt geld gaat spelen op de Fruits4real fruitautomaten kun je eerst gratis een gokje wagen. Dit gaat erg eenvoudig. Je kiest een gokkast die je graag wilt gaan spelen door er op te klikken. Als je hem hebt geopend dan kun je kiezen voor “spelen voor fun” of “gratis spelen”. Als je daar op klikt dan staat er meteen een bepaald bedrag aan oefengeld op de account van de betreffende gokkast. Hiermee kun je direct gaan spelen en kijken wat de gokkast je te bieden heeft. Als je gratis gaat spelen probeer dan zoveel mogelijk functies en elementen van de gokkast uit zoals het spelen van het bovenspel en eventuele bonusspellen. Uiteraard kun je de prijzen die je tijdens het gratis gokkasten spelen wint niet in het echt incasseren, daarvoor moet je met echt geld gaan spelen.

Als je een gokkast hebt uitgekozen waar je met echt geld op wilt gaan spelen dan kun je je aanmelden als nieuwe speler en op een eenvoudige manier een account aanmaken. Bij Fruits4real kun je op een aantal veilige, betrouwbar een snelle manieren geld op je account storten zodat je meteen kunt gaan beginnen met spelen.

Betalen bij Fruits4real

Wanneer je met echt geld wilt gaan gokken op de gokkasten van Fruits4real dan open je de gokkast van je keuze en klikt vervolgens onder op de gokkast op de knop ‘real money’ en vervolgens opent er een menu waar je een account mee kunt aanmaken. Uiteraard moet je deze invullen want Fruits4real moet natuurlijk weten wie er prijzen heeft gewonnen. Als je dit hebt gedaan dan kun je geld storten op je account op een aantal veilige en zeer betrouwbare manieren:

  • iDeal: deze manier van betalen staat op nummer 1 en is dan ook een van de veiligste, snelste en eenvoudigste betaalmethodes in Nederland voor alle internet transacties
  • Telefoon: alle gokkasten van Fruits4real zijn ook te betalen met je huistelefoon of met je mobiele telefoon. Je moet daarvoor een nummer bellen waarna je een code krijgt die je moet invullen op de website. Het geld staat dan meteen op je account. Je kunt kiezen voor een eenmalig bedrag of een bepaald bedrag per minuut
  • Moneybookers of Skrill: een online wallet, ook wel online portemonnee genoemd, waar je geld op kunt storten en waarmee je vervolgens online kunt betalen
  • Paysafe card: een prepaid creditcard

Al deze genoemde manieren zijn veilig en vooral erg snel zodat je ook tijdens het spelen op de Fruits4real gokkasten eenvoudig je account op kunt waarderen.